Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday link Love #25

Voor (vrouwendag in het achterhoofd houdende):

Westoek, de blog die vrouwendag alle eer aandeed door Twitterjonkvrouwen voor hun lezers uit te kiezen. Zeer vereerd om tussen het lijstje tussen te staan, uiteraard.

Vriendinnen/gelijkgezinde topvrouwen (ook al is het een artikel van lang geleden en lijkt het alsof ik haar heb nagedaan)

Anonieme topvrouwen

Zingende topvrouwen:

Link love #24

Niet op zondag vandaag en alweer een editie met links die al lang in mijn drafts staan te springen om gepubliceerd te worden… Ooit zal ik een georganiseerde blogger worden, ooit.

Maar dus, liefde voor:

Mensen met een plan, waar ik trouwens mijn medewerking aan ga verlenen. Ongetwijfeld meer daar over later.

Mensen die ongelofelijk goeie muziek maken. 

Mensen die zeer persoonlijk gaan en nog steeds de lezer aan het lachen kunnen brengen.

Mensen met een crazy nail polish stash. Ik ben nog zo gek niet, met andere woorden… 

Mensen die ook links loven!

Mensen die hun zoektermen waarmee bezoekers op hun blog terechtkomen delen en er mee lachen. Ik had een tijdje geleden een verontrustende, iemand die wilde weten of ik en mijn lief uiteen zijn. Wel, here’s the thing: als ge mijn naam niet juist kunt schrijven kent ge mij niet goed genoeg om die informatie te weten en dat wil ik graag zo houden :). Ook al is dit een persoonlijke blog, ik kies er nog steeds voor om zeer veel dingen uit mijn privéleven effectief privé te houden (as in: niet op het internet te smijten). Mag ik even, ja?

Mensen met nagellakskills waar ik nog véél zal voor moeten oefenen.

image

En dan nog 2 filmpjes die ik zeer goed gemaakt vond. Ja, ik weet het, ik loop enkele weken achter. Ik heb nog zo veel in te halen, in april schrijf ik dus waarschijnlijk hoe mijn skivakantie was, zucht…

Sunday link love #23

Sommige links staan alweer even in mijn drafts braaf te wezen, maar deze week vond ik nog eens tijd om ze op de blog te zwieren.

- Ernst-Jan (Nederlands blogfenomeen) over Facebook dat niets meer met vriendschap te maken heeft.

- Toon over ziek en awesome zijn.

- Nadia (en Français) over blogger zijn .

- Lisha over de nieuwe Chanel collectie, en vooral: die smarties!

- Lauren (van Elle België) over goede voornemens.

- de site van Tate Modern waar nu een tentoonstelling loopt van Lichtenstein. Binnenkort eens in ‘t echt gaan checken!

image

- een schoon liedje van Sam Smith. Ja, da’s die van Latch.

En een filmpje van grote Belgische helden. Als ik dit zie word ik heel nostalgisch door terug te denken aan de tijden dat ze nog SOULWAXMAS in België vierden… (ik word oud zeker?)

Sunday link love #22

Een paar dagen/weken semi-offline zijn heeft zo zijn nadelen: ik krijg mijn reader niet uitgekuist en ik heb nu het gevoel dat ik elke link die ik zie passeren moét aanklikken om mee te zijn. Terwijl het mij eigenlijk tot rust heeft gebracht om wat minder online te zijn. Maar bon, links die ik met u wil delen vandaag zijn de volgende.

- Annebeth en haar BB cream

- NME: ‘Why 2013 Will Be An Awesome Year For Music’

- Michel zijn eigenste ‘Niet OK’-post. Ik zit elke dag met die mens aan de lunchtafel, ik zweer het: hij meent alles wat hij zegt en het kan soms nog erger.

En een filmpje, met een liedje. Voor de verandering.

Voor deze post ben ik eventjes ongeïnspireerd, maar er spookt van alles in mijn hoofd en mijn drafts staan vol. Ik hoop in 2013 u dus te kunnen verblijden met meer onnozeliteiten. Stay tuned, zoals de echte zeggen! 

Sunday link love #21

Ik ben er niet, maar als ge de kans hebt moet ge vanavond naar Canvas kijken. Michael Jackson is on TV! De documentaire die Spike Lee maakte rond de plaat 'Bad' (die dit jaar 25 is geworden, hoera!) is naar het schijnt indrukwekkend. Kijken!

Deze 21e Link Love post kon ook de filmpjeseditie genoemd worden, want er volgen er nog meer. Sabine is een persoonlijke heldin van mij en komt binnenkort op TV (samen met Sofie van Fashionata). Ik ga kijken! 

Deze mevrouw brengt in het voorjaar een album uit en ik ben nu al fan.

Ook een grote fan Moleskine. En hun tassen. En hun spotje, nu ook (dank u, Kenny).

En nog een ander goed spotje (dank u, Hannes).

Ook nog zware fan van kerst, ik. En van Mariah!

Maar er is nog een veel grotere fan, check hem hier. En check vooral ook de reactie van Jimmy Fallon in z’n programma. Ik hou zo van u, internet!

Andere linkskes die de moeite zijn:

Den Tumblr van Terry en het dementielied van Pieter Embrechts.

Zo, mijn zondagse plicht zit er weer op! Happy holidays, everyone.